مطالب شما و آقای نصیری را دنبال میکنم. ممنون در یک بخش از نوشتهتان صحبت از اهانت مکتب تفکیک و آقای نصیری به بزرگانی چون امام کردهاید (یعنی نتیجهی حرف هاشان این است) و حرف از جرم قانونی بودن این مساله زدهاید.
اما این حرف خلاف تشکیل کرسیهای آزاداندیشی و آزادی اندیشه(حد اقل در محیط درون دینی) است. من این حرف را نپسندیدم.
با تشکر بنده عرض نکردم که این اشخاص نقد نکنند که با آزاداندیشی منافات داشته باشد بلکه عرض کردم روش نقد را اصلاح کنند..
تکفیر و اهانت خلاف شرع و خلاف مصالح جانعه اسلامی است و جرم قانونی نیز هست و باید ترک شود ولی اصل بحث و کرسیازاداندیشی امری جائز و صحیح است.
مقام معظم رهبری نیز که به تشکیل کرسیهای آزاداندیشی تشویق مینمایند آن را در چهارچوب دستورات شرع ترسیم میکنند و اهانت و تکفیر را به بهانه آزاداندیشی جائز نمیشمرند.